Парти блог

НЕЗАМЕНИМИ аксесоари ЗА МОМИНСКО ПАРТИ

НЕЗАМЕНИМИ аксесоари ЗА МОМИНСКО ПАРТИ

Как да организираме специално и уникално моминско парти? Тази задача се дава на всяка бъдеща шаферка. Бързаме с отговора, защото сезонът за този тип събития тепърва започва!

Добрият план и статии за моминско парти  ще осигурят страхотно забавление и незабравими спомени, не само за бъдещата булка, но и за целия женски кръг. Така че, ако сте в етап на планиране на вашето моминско парти, не забравяйте да прочетете тази статия и да организирате най-лудото парти на годината.

Място за моминско парти

Започнете да планирате момиското си парти, като изберете място. Не забравяйте, че това трябва да е тихо място, където никой няма да наруши забавлението ви. В топлите дни можете да организирате и парти на открито. Изберете  балони и гирлянди в водещите цветове на партито. Хартиени банери с надписи, окачени на централни места, ще посрещнат бъдещата булка и също ще се представят красиво на снимките. Парти, подготвено по такъв начин, ще настрои положително женската група и ще ги подпокани да продължат да се забавляват.

- Marisa.BG

Моминско парти – лека закуска 

Помислете за ястията и напитките внимателно. Това ще ви помогне да подготвите правилните чинии и чаши. Благодарение на това, вие също така ще се уверите, че дори закуските с приятелки изглеждат перфектно, като използвате например тематични топери за украса. От друга страна аксесоарите за бара с напитки, като чадърчета и сламки, ще направят приготвените коктейли не само вкусни, но и феноменално присъстващи на снимките.

Снимки от моминското парти

По време на моминското парти със сигурност ще направите много снимки. Затова се опитайте да планирате време за мини фотосесия. Пригответе забавни фото аксесоари. Можете също така да преосмислите настройката си, така че булката да се чувства специална. Уверете се, че правите снимки с красив фон. Това ще ги направи необичаен сувенир за спомен, който си струва да се покаже в социалните мрежи.

Моминско парти – костюми

След като вече сте успели да планирате партито си, е време да си вземете тоалети. Например можете да организирате моминско парти в хавайски стил. Хавайски орнаменти като  шалове от боа  и флорални декорации със сигурност ще повишат температурата на партито. На свой ред, когато организирате моминско парти в стил бохо, уверете се, че всеки от вас е облечен в ефирна рокля и венец . Ако обаче организирате леко пикантно парти, най-подходящи ще бъдат провокативни тоалети и забавни ленти за глава.

Има още един елемент, без който е трудно да си представим успешното моминско парти. Това очевидно е доброто настроение. Не забравяйте също да се погрижите за доброто настроение на булката. Вземете предвид нейните харесвания и интереси, когато планирате всеки етап от събитието, и със сигурност ще бъде една незабравима вечер за нея, която предвещава мечтата и очаквания сватбен ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *