Ние от онлайн магазин Marisa.BG и книжарници Мариса се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки, лесно и удобно – без губене на излишни средства и време в обикаляне по магазините. Изберете най-хубавия подарък или това от което се нуждае вашия офис.

Ние отделяме много време, за да подберем и Ви предложим най-добрите оферти от висококачествени артикули. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара. Контролът върху качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС, атрактивните и актуални за момента дизайни, иновативните решения са от приоритетно значение при подбора на асортимента.

Какво ни отличава?

Успехът на нашия бизнес се дължи на способността ни да бъдем гъвкави, да следваме, но и да изпреварваме пазара, да се развиваме и променяме, да усъвършенстваме нашата организация, продукти и услуги. Удовлетвореността на клиента е най-важният критерий за нашата работа. Стремежът да отговорим на очакванията и потребностите на нашите партньори е основна предпоставка за развитието на фирмата.

Marisa.BG работи с крайни клиенти, бизнес клиенти, детски градини, училища, парти центрове, детски магазини, сладкарници и книжарници.

При нас може да намерите голямо разнообразие от детски играчки, парти артикули, сезонни стоки, плажни артикули, слънчеви очила, шапки, пантофи, раници, чанти, торби за спорт, кутии за храна, бутилки за вода, канцеларски и ученически пособия, офис консумативи, креп хартия, цветни картони, аксесоари и подаръци, книги, календари и други.

Разполагаме с широка гама от балони от най-добрите световни компании, вкл. Балони Qualatex, балони BelbalGemar, Flexmetal, Anagram, Verbetena, Gabbiano, която непрекъсното разширяваме с богат и наличен асортимент.  Ние предлагаме широка гама и директен внос на лицензирани чинии, чаши, салфетки, парти аксесоари и карнавални костюми, парти декорации, украси и парти принадлежности, както и практични съдове за еднократна употреба, парти покривки и декорации за маса от водещи производители като Procos, Amscan, PartyDeco, PartyPal, Unique. Също така ви каним да се запознаете с нашите предложения за украса и декорация, парти артикули, моделиращи балони, парти свирки, шапки, уникални свещи за торта, продукти за аниматорипарти маски и други аксесоари, като тежести за балони, помпи за балони, ленти за балони, изкуствени и сухи цветя, дървени и картонени кутии, стойки и свещници, подходящи както за деца, така и за възрастни. Разнообразие от декорации и украса за класната стая и първия учебен ден в училища и детски градини. 

Благодарим Ви за вашето доверие, а чрез него и за възможността да се докажем на пазара като отговорен и лоялен партньор.

На разположение сме да ви запознаем със всички детски новости, текущи промоции, и да гарантираме ниски цени за качествени стоки. Всички лицензни стоки са от водещи производители, с перфектно качество и цветове. Желаем ви приятно пазаруване! # Бъдете здрави и щастливи!

С уважение,
Екипа на
Marisa.bg