Доставка и Плащане

Да, пратките са там на следващия ден след потвърждение на поръчката.

Да, имате възможност да прегледате и тествате поръчаните продукти още при получаването им, преди да заплатите сумата за тях. 

• В Брой с пощенски паричен превод в офис или на куриера, който доставя пратката ви до врата.
• Плащане по банков път.
• Плащане с карта в офис или на куриера на адрес.

Транспортът е безплатен за поръчка над 150 лв до всяко населено място в България. За по-малки суми ползвате отстъпка от транспортната услуга.

За пратки доставяни с куриерска фирма Еконт имаш на разположение 7 работни дни, за да вземеш пратката си от техен офис. За пратки доставяни с куриерска фирма Спиди имаш на разположение 7 календарни дни, за да вземеш пратката си от техен офис.

Срокът е от 1-3 работни дни в зависимост от населеното място и времето на подаване на поръчката към нас.
Ако продуктът не е наличен на склад и е нужен по- дълъг срок, ще бъдете информирани по телефон, за да уточним индивидуално детайлите по вашата поръчка.

Разходите за транспорт в България до офис и до адрес са според тарифата на куриерската компания и се определят на база килограмите и обема на пратката. Ние доставяме пратки с Еконт.

Поръчки над 150 лв. ползват безплатна доставка до офис! За повече информация и избор на куриер вижте тук

Да, Marisa.BG ви предоставя и тази възможност.

Не, доставките се извършват само на територията на Република България, но може да изпратим пратка до ваш близък или роднина в България.

Да, пратки в събота се доставят до 13 часа по график на обслужване на населените места. 

Да, при желание от ваша страна ще ви бъде издадена фактура с ДДС.

Поръчки

  • Може да бъде направена по всяко време от денонощието 24/7
  • Не е необходимо да посещавате физически нашия магазин и да чакате по опашки.
  • Не пренасяте тежки чанти и кашони.
  • Спестявате от личното си време.
  • Резервацията на продуктите се прави автоматичко при изпращане на поръчката, ако продукта е със статус „Наличен“
  • Лесно е за проследяване – при поръчка Marisa.BG,, вие получавате номер на поръчката и можете да проверите по всяко време какъв е статуса и.
  • Може да избирате сред хиляди промоционални оферти и намалени маркови продукти.
  • Бърза и сигурна доставка до офис или до адрес.
  • В Marisa.BG сами избирате доставка с Еконт или Спиди.

В Marisa.Bg може да направите поръчка и без регистрация. Въпреки това, ние съветваме нашите потребители да се регистрират и да получат следните предимства:

• Регистрирайте се  и ще можете:

• Лесно и бързо да поръчате

• Да следите вашия статус и история на поръчки по всяко време

• Да знаете всеки детайл от вашата поръчка

• Първи да научите за най- новите оферти, промоции, разпродажби и кампании.

Да. Минималната сума за поръчка е 20 лв. и под тази сума няма да може да завършите поръчката си. Изберете и добавете продукти в кошницата за пазаруване, до достигане на минималната сума.

След завършване на поръчката, трябва да виждате на екрана изписан номера на вашата поръчка. Потвърждение за успешно приета поръчка, ще получите и на коректно посочения от вас имейл. Приятно пазаруване!

Ако сте регистриран клиент може да проверите във вашия профил статуса на поръчката. След приключването на обработката и, ще получите имейл със статус “Завършена” или обаждане по телефона.

Да, необходимо е да се свържете с нас по телефон и да съобщите номера си на поръчката и кодовете на избраните продуктите, които искате да бъдат добавени към нея.

Когато объркате данните при поръчка, моля, свържете се незабавно с нас на посочените телефони на Страницата за контакти.

Да. След обработка на поръчката и ако сте избрали опцията доставка в обект на Книжарници Мариса, ние ще се свържем с вас за да ви уведомим, че поръчката ви е готова за получаване. Доставката до наш обект е безплатна. Адресът на книжарницата може да видите в страницата с контакти.

Регистрация

Мнения, оценки и коментари

Регистрацията може да се направи в раздела https://marisa.bg/my-account/

Да, когато правите поръчка, можете да изберете опцията Вход, ако имате регистрация или да Изберете продуктите си и да попълните необходимите данни в последната стъпка от вашата поръчка. 

Не се притеснявай!

За да възстановите загубена парола, използвайте опцията за напомняне на връзката: https://marisa.bg/my-account/lost-password/ и с нейна помощ може да възстановиш достъпа до акаунта си.

Разбира се, напълно безопасно е да пазаруваш в Marisa.bg. Цялата информация се съхранява при изключително висока сигурност. В допълнение достъпът до профила на всеки клиент е ограничен с уникална парола.

В Marisa.BG се стараем да предлагаме продукти, които харесваш и са интересни за теб. Ето защо всяко предложение за нови марки, които желаеш да видиш на нашия онлайн магазин, ще помогне да оправдаем очакванията ти. Можеш да дадеш предложения, като се свържеш с нас на имейл адрес: [email protected]

Благодаря! Радваме се, че са ти харесали продуктите, които ти изпратихме и са пристигнали в срок. Чудесно е и за нас е чест, че ни се доверихте в избора!

Сега може да оставиш своя коментар и оценка в едно бързо ревю, което ще помогне на повече клиенти да се сдобият със страхотни продукти. Очакваме твоето ревю за продукта с нетърпение.

Друга полезна информация

Всички предоставени снимки и цялата информация са внимателно подготвени и подбрани с цел Клиента да има възможност да добие максимално ясна и точна представа за дадения продукт. Ние гарантираме, че снимките и информацията отговарят 100% на това, което ще получите. В голяма част от случаите нашите клиенти твърдят, че когато получат продукта на живо, той изглежда дори по-добре отколкото на снимките. При получаване на нова колекция от производител и разминаване в снимковия материал, задължително ще бъдете уведомени от наша страна, преди завършване на вашата поръчка и ще ви бъде предоставен нов снимков материал. Желаем Ви приятно пазаруване!

В горната част на сайта се намира нашата удобна Търсачката. В нея може да напишете името на търсения от вас продукт и да въвеждате референтни номера на артикулите, след това натиснете лупата.
Имайте в предвид, че ако търсите продукт в Google /не директно в нашия сайт/, могат да се визуализират продукти, които вече са изчерпани.

Не. Офертите са валидни единствено и само за подадени и получени поръчки през Marisa.BG.

Направете си регистрация в сайта, след което се свържете с нас, за да активираме вашия специален профил като клиент на едро.

Балони с хелий в град Русе, може да напълните в обекта ни в кв. “Чародейка”. За по- голямо количество е необходимо предварително да се уговори ден  и час, за който ще са ви необходими. За повече информация се свържете с нас!