Как да поръчам онлайн ?

Лесно е! В Marisa.BG, може да пуснете поръчка онлайн бързо и интуитивно.

Ако не знаете как или изпитвате затруднения, следвайте тези стъпки до успешното завършване на вашата поръчка.

Избери своите продукти от онлайн Книжарници Мариса.

Използвайки менюто вляво, прегледай категориите с продукти. Ако знаеш наименованието на продукта, който търсиш, можеш да ползваш търсачката в средата на екрана, както и падащото меню до нея. За да видите всички резултати от търсенето, натиснете бутон „Търси“.

След като сте избрали желания от Вас продукт, натиснете бутона “Купи”. По всяко едно време, може да промениш количеството в кошницата.

  1. Изберете и добавете продуктите, които желаете във вашата количка Може да добавите различни продукти без ограничение.
  2. Количка за покупка

След като сте добавили всички желани от вас продукти, натиснете бутона „ВИЖ количка”, който се намира от дясно в горната част на екрана, в личната ви кошница. Също така, тук е мястото за добавяне на код „Ваучер за отстъпка“ и „Промо код“, ако разполагаш с такъв. След натискане на бутона „Добави код“, стойността на ваучера ще се приспадне от общата стойност на поръчката.

Избери от опциите за доставка и след това натисни бутон „Продължи“.

Може да пазарувате, като гост или като регистриран потребител. Попълнете коректно всички данни в задължителните полета отбелязани със звезда.

В поле бележки и коментари към поръчката, може да добавите вашите специални бележки относно: доставката, уточнения като звънец, характеристика на обект, час на посещение и др. Прочетете и се съгласете с условията на сайта. Също може да създадете ваш профил и да се възползвате от всички предимства на регистриран клиент.

  1. Изпращане на поръчка 

За да завършиш поръчката си онлайн успешно, натисни върху бутон „Поръчай“ и на екрана Ви ще се появи номер на поръчката.

Ако имате неправилно попълнени полета, не е възможно да приключите поръчката и системата ще ви подскаже кои са те. Попълнете и натиснете отново бутона „Поръчай“.

Надяваме се, че успяхте и вече виждате своя номер на поръчка.

ВАЖНО! Ако не Ви се появи номер, това означава, че поръчката не е приета и пропускате някой от детайлите. Опитайте отново и приключете до получаване на номер.

Ние доставяме вашите поръчки с фирмите Еконт, Спиди , защото клиентът при нас има право и свобода на избор на доставчик, от който е доволен. Ще ни откриете и в социалните мрежи, последвате ни!

Покупки
Впиши се

Още нямате профил?

Ние използваме бисквитки.
Начало
0 продукта Покупки
Профил