По- ниска цена на доставка за пратки с Еконт през Март

По- ниска цена на доставка за пратки с Еконт през Март

Скъпи приятели, през месец март ви предлагаме по- ниска цена на доставка за пратки с Еконт, а именно -24 % отстъпка от основната тарифа. Ние в Marisa.BG, знаем и разчитаме на свободата на избора на нашите клиенти и затова ви предоставяме още два варианта:

Продължи да четеш

Приказно парти - идеи за приказно парти за момчета и момичета

Приказно парти – идеи за приказно парти за момчета и момичета

Рожден ден е събитие, което всяко дете очаква с нетърпение. Организирането на тематично парти е чудесна идея, която със сигурност ще се хареса на най-малките. За да направите неповторими детските рождени дни, струва си да украсите с цветни надуваеми балони от латекс. Най-добре е фолио балоните да са с формата на любимия приказен герой. Използването на темата за любимия герой от Frozen или Paw Patrol ще бъде много забавно за малкия рожденик и неговите гости. Как да организираме тематично парти за рожден ден за дете? Какво ще го направи по-привлекателно? Вижте рецептата за приказно парти за рожден ден за момчета и момичета.

Продължи да четеш

Фолиев балон Mrs. - Госпожа, Мисис, 46 см

Какъв цвят на декорация за сватба трябва да изберете? Научете за най-новите тенденции

Сватбата и приемът са едни от най-важните дни в живота. Нищо чудно, че булката и младоженецът придават голямо значение на всеки детайл. Важни са не само менюто на партито, сватбената рокля или списъка с гости, но и на пръв поглед незначителни елементи като джаджи, декорации и сватбени аксесоари. Те трябва не само да отговарят на вкусовете на младоженците, но и да са в съответствие с най-новите тенденции. Какъв цвят на декорациите и сватбените аксесоари ще бъде модерен този и следващия сезон?

Продължи да четеш

Ново изживяване в Marisa.BG

Ново изживяване в Marisa.BG

Скъпи приятели, очаквайте eдно ново изживяване в Marisa.BG. Официално правим нови екстри и в момента ги тестваме. Очаквайте също през месец март 2021 нов внос на парти артикули и аксеоари за рожден ден Amscan и балони Anagram. През март очакваме още доставка на нови пъзели Trefl, нови колекции раници, ученически пособия, рисувателни комплекти и други Disney продукти от Derform и Kidea.

Продължи да четеш

Ниска цена до Адрес от Marisa.BG и Лео Експрес

Ние от Marisa.BG знаем, колко е важно за нашите клиенти удобството да получават своите пратки в срок до адрес, без да се налага да висят по офиси и опашки, при това на ниска цена. Изборът е нещото, което правим всеки ден и го споделяме с вас!

Продължи да четеш

Дълбока благодарност от екипа на Marisa.BG

Дълбока благодарност от екипа на Marisa.BG

Екипът на Marisa.BG изказва своята дълбока благодарност за подкрепата, която ни оказахте през изминалата трудна и непредсказуема година, избирайки нашите продукти.
БЛАГОДАРИМ, БЛАГОДАРИМ, БЛАГОДАРИМ. Искаме да ви уверим, че и за напред независимо от предизвикателствата ще бъдем на висотата на вашите търсения, очаквания и изисквания. Пожелаваме на всички вас , на вашите семейства, близки и приятели здраве, много щастливи моменти и нека бъдем отново ЗАЕДНО и през 2021 година!

Продължи да четеш

Рожден ден за 40-годишнина: незабравимо парти в 80-те години

Рожден ден за 40-годишнина: незабравимо парти в 80-те години

Планирането на интересно парти за рожден ден не е толкова лесно. Особено когато ни липсват идеи и искаме събитието да бъде незабравимо и приятелите ни да помнят дълги години колко щуро са се забавлявали на него. Страхотна идея за рожден ден, която ще се различава от повечето, е да организирате тематично парти.

Продължи да четеш

ПАРТИ АРТИКУЛИ - ПАРТИ ЗА ДЕЦА ИЛИ КАК ДА ПОДГОТВИТЕ ПАРТИ ЗА ДЕЦА

ПАРТИ АРТИКУЛИ – ПАРТИ ЗА ДЕЦА ИЛИ КАК ДА ПОДГОТВИТЕ ЩУР КУПОН ЗА РОЖДЕН ДЕН

Купоните за деца определено се различават от тези, организирани за възрастни. Малките не се интересуват да седят на масата, да ядат и да си чатят – те искат да се забавляват и това е, което трябва да им бъде осигурено по време на събитието. Независимо дали е рожден ден или обикновено парти, струва си да отделите малко време за подготовка и избор на аксесоари, които ще направят моментите на децата много по-забавни. И така, на какви парти артикули за деца си струва да се обърне внимание?

Продължи да четеш