За ученика

Акварелни цветни моливи “Класика” с четка

Акварелни моливи Класика 24 цв. с четка

Цветните акварелни моливи се размазват с вода, създавайки акварелен ефект.

Проектиран за творчество на всички възрастови категории потребители. Изработени са от висококачествена дървесина, лесно се подострят, имат шестоъгълно напречно сечение, поради което не се търкалят от повърхността на масата. Качествените пигменти ви позволяват меко и внимателно да нанесете лесно върху хартията и да го размажете с четка. За създаването на акварелна картина е необходимо минимално количество вода. Опаковани в цветна картонена кутия със закачалка. Кутията се отваря лесно с помощта на “таб”.

Акварелни моливи Класика предлагаме в кутии от 12, 18 и 24 цвята. Към всеки комплект е включена и четка. Те са подострени и готови за употреба.

Днес компанията Луч е водещ руски производител на продукти за творчество и един от най- големите доставчици, която непрекъснато разширява своя асортимент от висококачествени продукти. Един от основните принципи на Луч е качество и безопасност. Продуктите на Луч непрекъснато участват в международни и регионални изложби, творчески фестивали и тематични форуми. Компанията многократно е ставала лауреат в конкурса “100-те най- добри продукта на Русия”. Осъзнавайки цялата отговорност и необходимост от своята дейност, компанията плодотворно си сътрудничи с представители на образователните институции: психолози, учители, методисти. Подобни контакти улесняват интегрирането в съвременния образователен процес, което води до по- задълбочено разбиране и осъзнаване на нуждите на съвременните купувачи