Парти блог

Пневматични конфети, които придадават блясък на важните моменти по време на тържеството

Пневматични конфети, които придадават блясък на важните моменти по време на тържеството

Защо конфетите са толкова популярни?

Малки, различни по форма декоративни хартиени елементи, които се изстрелват във въздуха от специално подготвена тръба, докато падат, те се въртят, което създава невероятни визуални ефекти.

В Европа обичай, напомнящ съвременните конфети, се появява през 1890 г. във Франция, където едно от казината, искайки да зарадва и изненада гостите, подготви “цветен дъжд от небето”. Тази идея толкова се хареса на събралите се хора, че оттогава нататък тя се повтаряше по време на много важни церемонии.

В днешно време можете да си купите конфети в много различни форми. Най-популярни са пневматичните конфети, т.е. малки хартийки, поставени в специална тръба, която генерира ефектен изстрел. С гръм и трясък можете да създадете “цветен дъжд”, който ще бъде перфектната обстановка за много важни събития, като сватба, юбилей или посрещане на новата година или абитуриентски бал. Пневматичните конфети са много удобни за използване, дават отлични визуални ефекти и най-важното е, че винаги, когато гледате падащите от небето листчета, на лицата на събралите се хора се появява усмивка.

Кога конфетите работят най-добре?

Конфетите са чудесен начин да подчертаете тържествения, радостен момент, който преживявате в момента. Придава разкош на кулминационния момент на събитието, например първият танц на младоженците, поздрав за новата година, поднасяне на тортата, появата на рожденика или абитуриента на партито или допълнителни атракции на вечерта, като начало на вечерно шоу .

Сватбените конфети са истински стандарт. В крайна сметка това е голямо парти, така че трябва да има бляскави джаджи на него. Можете да изберете цвят и форма, точно съобразени с темата на събитието. Декоративните конфети могат да бъдат във формата на звезди, кръгове, банкноти, листенца, сърца. Възможностите са много, така че младата двойка може сами да решат с какво ще бъдат обсипани. Сватбените конфети също са страхотно вдъхновение за фотографите, които могат да направят фантастични снимки с тях. Двойката, обсипана с дъжд от конфети по време на първия си танц, изглежда вълшебно. Снимките ще станат красиви.

Идеалната джаджа за всяко парти

Пневматичните конфети са чудесен начин да добавите разкош към всяко парти. Ще внесе елемент на изненада в партито, а същевременно ще донесе радост на събралите се гости. Евтина и ефектна джаджа определено си струва да се купи за сватба, юбилей, както и парти изненада. Просто изберете конкретна тръба, генерираща конфети в определен цвят и форма, и предложението със сигурност ще отговаря на темата на събитието.

Свързани Публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *