Парти блог

Как гениално да подготвим и украсим парти изкушаваща шведска маса?

Как гениално да подготвим и украсим парти изкушаваща шведска маса?

Планирате събитие? Искате ли да прекарате време с любимите си хора, но ви отблъсква визията за неизбежни задължения? Приготвяне на храна, грижа за достатъчно място, сервизи… Всичко това изисква ангажираност, поради което предложението на т.нар. Шведска маса, може да бъде интересен. По време на домашни партита домакините често прекарват много време в кухнята, вместо с гостите си. Избирайки да сервирате ястията под формата на блок маса, можете да се насладите на компанията на любимите си хора.

Как да подготвим сладка маса?

Ако искате да очаровате гостите си с домашно приготвени сладкиши, започнете с тях. Какво следва? За да изглежда масата добре, струва си да посегнете към хартиени покривки.  Те са красиви и практични. След забавлението можете да ги изхвърлите в кофата за боклук и да не се тревожите за получените петна. Ще ви трябват и чинии за сервиране на сладкиши. Най-добре е да използвате ефективни многоетажни чинии, благодарение на които повече закуски ще се поберат на масата. Сред сладките няма как да пропуснете мъфините – непременно изберете да ги поднесете в цветни удобни картонени чинии. Можете също да опитате да приготвите удобно порции десерти за всички гости.

Самообслужване без допълнително почистване!

Когато приготвяте шведски бюфет, обърнете внимание на подходящия сервиз. Картонените чинии и приборите за еднократна употреба ще бъдат изключително практично решение. След партито просто ги изхвърлете и се насладете на спестеното време. Освен това се предлагат в оригинални цветове и десени, които ще оживят подготвената маса и ще бъдат декоративен елемент. Полезни ще са и  хартиените салфетки с интересна шарка, които ще придадат цялостен завършек на масата.

последната права

Масата е готова, сервизите чакат гости… Остава последният елемент – украсата! Нито едно парти не може да се проведе без цветни аксесоари. Хартииените помпони или хартиените розетки, могат да бъдат ефектно предложение за вашата декорация. Прикрепени към покривка или крака на масата, те ще създадат ефектна композиция. Могат също да се поставят на тавани стени, завеси. Гостите със сигурност ще се зарадват! Истински must-have на всеки бюфет са и очарователните топери и стоящи хартиени декорации в избрана тема, които може да поставите в центъра на масата.

Организирането на парти не е никак лесно. Всеки иска да отговори на изискванията на новодошлите и да направи събитието незабравимо. Затова си струва да достигнете до прости и атрактивни решения, така че всеки да е доволен от ефекта. В крайна сметка става дума за забавление, нали?

Свързани Публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *