Условия за доставка при онлайн поръчки в Книжарници “Мариса”

WWW.MARISA.BG 

Поръчаните продукти, предлагани от Книжарници Мариса, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Econt и Спиди до офис на куриера и до вратата на посочения от получателя адрес.

Пратки с фирма Еконт до ОФИС и до АДРЕС според ценовата листа на Еконт с -15% отстъпка.

НОВО ! За ваше удобство от месец май Вашата поръчка може да бъде изпратена и със Speedy / Спиди/ до офис или до адрес на преференциални цени, които ще откриете тук. 

Всички продукти са нови и са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

Опция преглед и тест !

Можеш да избереш удобен за теб вариант на доставка до офис на Еконт , офис на Спиди или директно до твоята врата :

1. Можеш да поръчаш доставка до най-близкия офис на Econt или Speedy и да вземеш пратката в удобно за теб време.

2. Доставка до врата.

3. При пристигане на пратката в местния офис на Econt Express или Speedy при разпределянето на куриер, веднага ще получиш СМС с номер на товарителница.

4. Безплатна доставка за клиенти на дребно за всички поръчки над 149 лв.

Веднага след извършване на поръчка от Ваша страна ще получите потвърждение на посочен от Вас e-mail. Поръчаните продукти се доставят на посочения от  Вас адрес в рамките на 1 до 3 работни дни. При забавяне на доставката по вина на куриерската фирма или подадени грешни данни за доставка Книжарници “Мариса” не носи отговорност.

Кога ще пристигне при мен пратката?
Може да следиш в твоя клиентски акаунт статуса на поръчката, както и в посочения от теб имейл за “Завършена поръчка “. Обикновено срокът на доставка е от 1-3 дни в зависимост от времето на подаване на поръчка и графика на обслужване на куриерската фирма, както и обема от поръчки постъпили през сайта.

Поръчки пуснати до 13:00 часа се обработват на същия ден! Поръчки пуснати след 13:00 часа се обработват на следващия ден!

ВСИЧКИ ИГРАЧКИ СА ЛИЧНО ТЕСТВАНИ ПРЕДИ ДА СЕ ИЗПРАТЯТ!

Всички раници, ученически несесери, портмонета, чанти и други са с проверени и работещи ципове!

Стоките ни са надеждно и внимателно опаковани, за да донесат повече усмивки, добро настроение и радост на нашите клиенти !

ИЗПРАЩАМЕ С ЕКОНТ и СПИДИ !

     Тарифа на СПИДИ – Стандарт 24 часа – доставка на пратки на територията на България.

 Тарифа за пратки изпратени със Speedyот 1.09.2019
Теглодо Автомат SpeedyДо Офис SpeedyДобавка за доставка до АДРЕС на клиента
до 1 кг3,35 лв.3,35 лв.1,35
до 1- 3 кг3,35 лв.3.35 лв.2,35
до 6 кг4,79 лв.4.79 лв.3,67
до 10 кг5,98 лв.5.98 лв.4,44
до 20 кг10,97 лв.10.97 лв.4,74
За поръчки над 149 лв БЕЗПЛАТНА БЕЗПЛАТНА БЕЗПЛАТНА 

Проследяване на пратка и SMS известие- Безплатно !

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ! 

 
Цена на опаковка плик / кашонБезплатно Безплатно  Безплатно  

Цените са крайни, с всички приложени данъци и такси. Намерете удобен офис на Спиди тук. 

в обект на Книжарници “МАРИСА”  БЕЗПЛАТНА 

Срок на доставка Speedy – 24 часа /В празнични кампании и черен петък срокът може да бъде удължен от куриера до 72 часа/
Стандарт 24 часа се предлага за пратки до 31.5 кг в 5 теглови диапазона.
Пратки с тегло до 20 кг не се таксуват по обемно тегло.

Доставка на пратка в събота – За нетипични адреси, за които подателят не е сигурен, че получателят ще е на адреса, настоятелно приканваме пратките да се изпращат за получаване до най-близкия или предпочитан от получателя офис. Мрежата на Спиди към момента включва над 450 офиса и продължава да се разраства. За тези получатели, които държат да получат пратката си на адрес, препоръчваме доставката да бъде насочена за понеделник или ще ползват опцията за допълнително заплащане на доставка до нетипичен адрес в събота в размер на 3.60лв. с вкл. ДДС, като актуален мобилен телефон на получателя е задължително условие за успешната доставка. Нетипични са малкото адреси, които не са част от обичайните посещения в събота на фирмени адреси на клиентите на Спиди с договорено работно време за посещение в събота.

Промоционални цени за пратки, изпратени до Автомат на Спиди: -50%
До 01.09.2019 г. всички клиенти на Спиди, които изпращат пратка до Автомат, могат да ползват 50% отстъпка от базовата цена.

Всички пратки до Автомат трябва да са еднопакетни и с размери по-малки от L (60 x 35 x 37 см). Повече информация може да видите на: https://www.speedy.bg/bg/automats-information

За малки населени места пратките пътуват по график на куриера, обикновено дните за доставка са Понеделник, Сряда и Петък.

С цел по – бързото, качествено и евтино обслужване на клиенти молим да оставяте точни данни за доставка и актуални телефони за връзка.

Пратки с ЕКОНТ 
Пратки с фирма Еконт до ОФИС и до АДРЕС според ценовата листа на Еконт с -15% отстъпка. Цената на плика и sms от еконт се заплащат.

За поръчки над 149лв доставката е безплатна и ще бъде отразено с приключване на поръчката.

 

За количества предлагаме и отстъпки !
За фирми, детски градини и училища предлагаме добри търговски условия. Клиентът използва услугите на доставчиците, посочени от Marisa.bg , без опция да избере друга фирма за доставка.

Всички оферти, намаления и промоции важат за онлайн поръчки през сайта!

С това ние гарантираме точност и коректност при получаването на всички поръчки на време и в срок.