Полезна информация за нашите клиенти относно методите и начините на плащане при онлайн поръчки в Marisa.BG

Потребителят, може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените възможности. Плащане чрез наложен платеж, плащане с карта (при получаване на пратката от куриера или на място от офиса) и чрез банков превод.

1. Плащане с наложен платеж и пощенски паричен превод: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Тук имате две възможности:

– плащане в брой – сумата за наложения платеж на куриера
– плащане с банкова карта – можете да заплатите сумата за наложения платеж с Вашата кредитна/дебитна карта директно на куриера – всеки куриер на СПИДИ и Еконт и всички техни офиси, притежават мобилен терминал, чрез който се извършват плащания с банкови карти.

Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката. При безплатна доставка куриерските услуги от клиента не се дължат и транспортните разходи за сметка на Marisa.bg

2. Плащане по банков път (банков превод): заплащането на дължимата сума
се извършва чрез банков превод в указаната от Marisa.BG банкова сметка. След потвърждение за наличност на всички продукти от наша страна ,ако желаете използвате този метод, ще ви предоставим нашата сметка. След получаване на сумата по нашата банкова сметка, ние веднага ще изпратим поръчката Ви. Услугата е достъпна само за фирми!