Идеи за подаръци

3 идеи за изненада за рожден ден с помощта на балони с хелий

3 идеи за изненада за рожден ден с помощта на балони с хелий

Балоните, пълни с хелий, изглеждат страхотно не само отделно, но и в букети. Универсалният характер на декоративните елементи прави възможно създаването на уникални джаджи за много събития. Вдъхновете се с нашите съвети и открийте три идеи за изненадващи рождени дни с помощта на балони с хелий.

Гирлянд от балони – идеален за всяко парти

Хората, които мечтаят за много ефективна и в същото време евтина украса, трябва да се интересуват от гирлянд с балони. За да го подготвите, просто трябва да закупите балони с хелий с класически цветове и стандартна форма. Балоните трябва да се надуят и съединят по два или по четири. Така приготвеното многобалонно чудо трябва да се свърже със здрава корда лента за арка или връв и да се прикрепи към панделката. Може да използвате вече и лентите за арки, с чиято помощ ще спестите доста ценно време за декорация. Готовият гирлянд от балони ще изглежда страхотно не само на рожден ден, но и на събирания по други поводи.

Фолиеви балони – добро допълнение към подаръка

Един интересен начин за подарък, който също ще бъде ефектен. Просто опаковайте подаръка в картонена кутия и прикрепете към него балон с хелиево фолио. Плаващият във въздуха аксесоар ще бъде очарователен, а изборът на конкретна форма може да подчертае връзката между подаряващия и рожденика.

Кутия пълна с балони

Балони с хелий може да подарите на рожденика и опаковани в картонена кутия като отделна изненада или като допълнение към подаръка. Такъв впечатляващ пакет може да бъде предаден лично или изпратен с куриер. Гарантирано забавление и настроение при разопаковане на кутията!

Интересни форми и цветове на балони за декорация

Заслужава да се спомене, че съвременните фолиеви балони могат да ни изненадат, когато става въпрос за тяхната естетика. Балон във формата на диско топка, плод или цветна звезда може перфектно да създаде атмосферата на много партита. Независимо дали участниците в срещата ще бъдат възрастни или деца – балоните с хелий ще бъдат перфектни за всеки тип среща. Как се използват зависи единствено от креативността на домакина!