Парти блог

Парти артикули от Amscan и Marisa.BG

Парти артикули от Amscan и Marisa.BG

Парти артикули от Amscan, както и разнообразие от висококачествени парти аксесоари и балони за всякакъв повод, ще открите в Marisa.BG от месец март 2021г.

С гордост ви информираме, че Marisa.BG от месец март е вносител на продуктите с марка Amscan. - Marisa.BG

Amscan Europe е част от Amscan International, известен като един от най-големите световни дизайнери, производители и дистрибутори на парти украси и парти артикули за рожден ден.

Amscan International предлага над 40 000 иновативни парти артикули, украси, свещи и балони и нашият избор е несравним. Местоположението на Amscan International включва офиси във Великобритания, Европа, Австралия и Азия. Само в Германия, в Амскан работят над 200 служители за клиенти от Европа, Близкия изток и Африка.  - Marisa.BG

Amscan е изградил близки отношения с водещи лицензодатели като Disney, Marvel, DC Comics, Hasbro, Nickelodeon, Mattel и Viacom, което позволява да ви предложим зашеметяваща селекция от продукти с популярни герои и голяма разпознаваемост на марката. 

Продуктите с марка Амскан съчетават качество, забавление и въображение; повече от достатъчно, за да обзаведете всеки магазин с целогодишна селекция и асортимент от подбрани тематични продукти и парти аксесоари, подходящи за всички възрасти и интереси.

В Marisa.BG ще откриете: - Marisa.BG

  1. Богат асортимент от продукти.
  2. Всичко за парти и рожден ден с покупка от едно място, с една доставка.
  3. Известни марки световни производители.
  4. Бърза и лесна поръчка.
  5. Продукти на склад
  6. Експертни съвети и още…

Очаквайте още интересни, иновативни продукти и нови колекции от богато разнообразие, събрани под нашият скромен онлайн покрив на адрес www.Marisa.BG.

Готови ли сте за нещо НОВО ? - Marisa.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *