Парти блог

Приказно парти – идеи за приказно парти за момчета и момичета

Приказно парти - идеи за приказно парти за момчета и момичета

Рожден ден е събитие, което всяко дете очаква с нетърпение. Организирането на тематично парти е чудесна идея, която със сигурност ще се хареса на най-малките. За да направите неповторими детските рождени дни, струва си да украсите с цветни надуваеми балони от латекс, които пасват идеално на всяко помещение. Най-добре е фолио балоните да са с формата на любимия приказен герой. Използването на темата за любимия герой от Frozen или Paw Patrol ще бъде много забавно за малкия рожденик и неговите гости. Как да организираме тематично парти за рожден ден за дете? Какво ще го направи по-привлекателно? Вижте рецептата за приказно парти за рожден ден за момчета и момичета. 

Детско приказно парти за рожден ден, вдъхновено от Frozen

Детско приказно парти за рожден ден, вдъхновено от Frozen

Тематичният рожден ден с Frozen е страхотна и лесна тема. Готовите джаджи и парти аксесоари ще ви позволят бързо да създадете вълшебна атмосфера с участието на Елза, Анна и Олаф от замръзналото кралство. Повечето фенове на филма са момичета, но често се случва и те да са момчета. 

Никое парти за рожден ден не може да се проведе без балони. Особено популярни са тези с темата Frozen. Балоните могат да се надуват с хелий и да се поставят под тавана или да се монтират на групи на няколко места в стаята. Основната украса може да бъде надуваема, представляваща героите от филма, т.е. Елза, Анна и Олаф. На вратата ще изглежда добре банер, показващ сцена от филма. 

Всеки малък участник в рождения ден трябва да получи тематична хартиена шапка. На масата обаче трябва да има приказна покривка, чинии и чаши с този мотив. Рожденикът със сигурност ще се зарадва, когато облече облеклото на принцеса Елза или Анна , позовавайки се на главния герой на приказката и получи магическа пръчка с корона. Интересна идея е да приготвите тематични вкусотии, например сладки, бисквитки, мъфини с изображение на главните герои.

- Marisa.BG

Рожден ден с PAW Patrol

Героите на PAW Patrol имат тълпи от фенове. Парти с тази приказна тема е чудесна идея за тематично парти за рожден ден. Има много идеи за приготвянето му и те не трябва да отнемат много време. Достатъчно е да закачите цветни балони с този мотив или да ги надуете с хелий. На стената, трябва да прикрепите тематичен гирлянд или банер с надпис “Честит рожден ден”. Малките участници в събитието могат да получат хартиени маски, изобразяващи героите от Пес патрул или шапки за рожден ден. 

Може да използвате приказният мотив върху чинии, салфетки и чаши. Можете дори сами да приготвите някои декорации. Ще отнеме няколко минути, за да изрежете кубчета или кучешки лапи от цветни листове хартия и ще бъде ефектна декорация за парти за рожден ден. Може да декорирате и с част от интересните тематични балони, които ще откриете при нас.

Рожден ден с Пепа прасето

Рожден ден с Пепа прасето

Пепа прасето от филма Peppa Pig е друг симпатичен и любим герой, който децата обожават. И момичетата, и момчетата се интересуват от приключенията на Пепа. Гостите могат да се информират за темата на събитието преди началото, когато получат покани с тази тема.

Приготвянето на парти в стил Пепа прасето, не би трябвало да е твърде трудно. Разполагаме с балони, чаши, чинии, салфетки, топери, банери, гирлянди и други декорации, които може да съчетаете в подходящи цветове по ваш избор. Снопче от балони надути с хелий, може да поставите в центъра на масата.

Партито не може да пропусне тематични аксесоари като маски с образа на главния герой. Освен това си струва да закачите голям надпис с името на рожденника. Тортата с образа на Peppa Pig със сигурност ще бъде голяма атракция за гостите и най-важният герой на партито. Според цветовете, които доминират , всички аксесоари и декорации трябва да бъдат в следните цветове: син, розов, жълт и зелен.

Малки подаръци или лакомства, подарени и поднесени в торбички по време на сбогуване, ще накарат гостите да запазят приятни спомени от момента на това събитие. Това могат да бъдат всякакви аксесоари с тематика Пепа прасето, като книжки за оцветяване, стикери, балони. За да е още по цветно и приказно може да добавите и серпентини към вашата украса, както и конфети в различни цветове.

Приказно парти - идеи за приказно парти за момчета и момичета

Не забравяйте, че към всяко приказно парти и вкусната торта има нужда от красива и изящна свещ, каткто и от ефектен и качествен фонтан.

При нас ще откриете още много идеи и теми за приказно парти за момичета и момчета.

Нашите продукти са от водещи лицензирани производители като Amscan, Procos, Verbetena, Qualatex, Anagram, Flexmetal и други.

Приказно парти - идеи за приказно парти за момчета и момичета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *