Парти блог

Какви балони да изберете за сватба, за да направите декора елегантен?

Какви балони да изберете за сватба, за да направите декора елегантен

Балоните се използват като декорация на много специални събития, включително сватби. Те създават парти атмосфера и са сравнително евтин начин за декориране на залата. Така че си струва да отделите малко време, за да ги изберете, така че ефектът да е задоволителен. Балоните в приглушени цветове като  бяло, златно или сребристо ще ви позволят да създадете хитова декорация. Винаги изглеждат елегантни!

Балоните с конфети са чудесна декорация за сватба

Прозрачните балони с конфети в тях са много интересен начин за украса на сватбена зала. В зависимост от темата на вашата сватба, конфетите могат да бъдат във всякаква форма: кръгове, сърца, пера. Декорацията налична в този вид е много лека и изящна. Създава интересен ефект, на който всеки със сигурност ще обърне внимание. Благодарение на прозрачността,  балоните, пълни с конфети,  могат да се адаптират към почти всяка аранжировка на сватбената зала.

Надписи с балони

За да украсите стената зад булката и младоженеца, можете да поставите надпис от балон на централното място. Може да е Любов или нещо съвсем творческо, свързано с вас. Има единични букви, които могат да бъдат подредени във всякакви думи, както и готови надписи или балони с цифри от паметната дата.

Сватбени балони с тематични надписи

Интересна идея, която със сигурност ще разнообрази украсата, а същевременно ще направи крайния ефект едновременно елегантен и модерен, е изборът на балони с надписи, свързани с партито. Може да бъде просто: Току-що женен, Любов и други лозунги, които са свързани с този специален ден.

Когато избирате цветовете на балоните, винаги обръщайте внимание на темата на вашето парти. Можете да изберете  златни, бели, сребърни и много други цветове балони. Важно е да подхождат на останалите декорации. Ефектна и модерна тенденция напоследък е създаването на букети и композиции от балони от различни по вид и размери и цветове балони. За тази цел си струва да използвате рамка във формата на арка. Всичко, от което се нуждаете, за да подготвите  сватбената украса с балони, можете да намерите в магазините ни или онлайн на Marisa.BG