За ученика, Полезни съвети

Светът на марката BackUP

Светът на марката BackUP

Модни и маркови чанти и оригинални раници

Представяме ви марката BackUP е създадена не само, за да направи ученето и времето, прекарано в училище по-приятно, но и да бъде на невероятнен спътник  с теб на невероятни места, които ще посетите през свободното си време и по време на празници. BackUP раници, чанти и аксесоари съответстват на най-модерните стилове за различни поводи. Те са изключително просторни, за да съберат всичко най- важно и необходимо според вашите нужди и потребности.

- Marisa.BG

Младежката марка BackUP е създадена въз основа на дългогодишния опит в индустрията на Derform. Продуктите BackUP са модерни и използваните в тях решения са създадени въз основа на най-новите световни тенденции. Вниманието към всеки детайл се проявява не само в точното завършване на детайлите, но и чрез интелигентен дизайн, който отчита поведението на потребителите, за да направи използването на продуктите възможно най-приятно и комфортно.

Раници, предназначени за млади хора!

Процесът на проектиране е фокусиран върху младите хора, които ще носят BackUP раници. Глобалните тенденции, посочени от дизайнерите на марката, се проявяват не само в цветовете и шарките на моделите, но и в допълненията. BackUP раниците ще бъдат оценени дори от най-големите естети. Всеки със сигурност ще намери нещо подходящо за себе си !

Сигурността е основата!

Безопасността на потребителите също е важен приоритет. Използването на ергономичните гърбове, дишаща пяна и удобни, подплатени презрамки позволяват максимално облекчаване на напрежението чрез равномерно разпределение на тежестта. Отразителните елементи отпред и отзад на раниците значително подобряват видимостта на пътя. Водоустойчивите материали, здравите ципове и подсилените шевове също са важни. Ако човек често използва лаптоп или таблет – всяка BackUP раница има подходящ джоб, който ще позволи на потребителя да забрави да носи допълнителна чанта със себе си!

- Marisa.BG- Marisa.BG

BackUP раници перфектни за всеки повод

- Marisa.BG

Раници с марката BackUP също ще бъдат чудесни по време на пътувания, защото освен удобството при носенето им, те имат и интересни предимства. Тук говорим за странични джобове за бутилки / бутилки с вода, благодарение на които даден младеж може да получи достъп до напитката си, без да се налага да сваля раницата!

Нещо повече, BackUP е марка, която освен модни раници, произвежда и висококачествени спортни чанти и фитнес чанти, както ученически несесери и козметични чанти. Струва си да знаете, че всички продукти, предлагани с марка backup се предлагат в пълна гама от допълващи аксесоари, което ви дава възможността да допълните своя комплект.

При нас в Книжарници “Мариса” ще откриете и спортни чанти и чанти с дръжка, раници за детска градина, които ще са идеални, ако отивате на място, където нямате нужда от много багаж.

Торба за спорт, Мешка Fashion Backup Model A 12- Marisa.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *