Парти блог

Супер парти с герои

Супер парти с герои

Организирайте супер парти с герои , чудесно за вашето малко момче със страхотна тема със супер герой. Изберете от разнообразния ни асортимент, от класически герои, като Отмъстителите и Невероятния Спайдърмен до любимите Батман, Бен 10 и Железния човек, за да накарате да се почувства щастлив главния герой на този ден.

Не се занимавайте с ръчни изработки и разочарования от получените продукти, а просто се доверете на нашите висококачествени предложения, които ще откриете тук в широка палитра от цветове и разнообразие за всички възрастови групи. Уверете се, че вашата суперсила прави най-успешното парти досега, с една от нашите страхотни гами от супер герои, направо от страниците на някои комикси. Спестете време, нерви и парти. Детето ви може вече да има любим герой, но ако все още няма, има много богат избор пред себе си, или можете също да изберете обща тема за супергерой.

Изберете и своите тематични покани за рожден ден в стила на комиксите и помолете всяко дете да се облече като любимия си екшън герой или да се маскира или гримира с помощта на боите за лице и тяло, те могат да създадат свой собствен герой. Пригответе награда за най-успешния костюм или грим! Имаме и много покани за парти със супер герои, както и материали за ръчна изработка и творчество по ваш вкус.

- Marisa.BG

Аксесоари и декорации, налични на www.marisa.bg

Изглежда, че на киното има непрекъснато успешни филми със супер герои и тази година не прави изключение с излизането на „ Отмъстителите“ Имаме голямо разнообразие и продукти на склад с всички любими герои.

В допълнение към висящите декорации, знамена, помпони, отделете място за забавни снимки на партито. Това може да бъде картонена кабина за телефон, направена у дома (любимата съблекалня на Супермен), гигантска паяжина на стената или хваната между дървета (използвайте мрежа от хамак, може и канап) или пещера на прилеп.  Към избраната тема може да добавите персонализиран банер за парти, балони в тематични цветове, конфети, пинята и още много други интересни предложения за вашето парти! Изберете най- красивите и подходящи за вас свещи за рожден ден, фонтан за торта и конфети за празника.

Към избраните хапки и лакомства може да добавите тематични топери за украса с различни герои. Може да разгледате и тематичните кутии за изненади.

- Marisa.BG

Като сладки лакомства бихте могли да приготвите плодови коктейли с ананас, портокал, киви, грейпфрут, ягоди, плодови желета в комбинация с избраните от вас. Нарежете сандвичите в S-образни форми или добавете от топерите с герои. Всички декорации и топери с герои може да разгледате тук.

В допълнение към игрите, специфични за тема за супер герой, можете да организирате различни забавления и игри, като симулиране на мисия за нападение на герой, бинго за супергерои, игри с карти и рисуване на лица с пастели за лице. Ако сте навън на слънце, опитайте постелката за разбиване на балони, както и някои игри с вода. Увенчайте следобеда с пинята или дъжд от балони.  или можете да си купите още комплекти, за да ви е по-удобно. Може да зарадвате своите гости с дребни тематични подаръци поставени в нашите торбички за лакомства и сладки. Може да изберете най – различни артикули като химикали, креативни комплекти, стикери, книжки, цветни моливи, сапунени балони и още много други, с които вашето парти ще има завършен вид. Вярваме, че тези изненади за гостите ще оставят и запечатат един невероятен момент в детското съзнание за страхотен и незабравим рожден ден, който ще се помни дълго, защото това е било парти на Супер герои!

Поръчайте вашите оригинални артикули за супер парти с герои от Marisa.BG и ние ще изпратим бързо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *