Парти блог

Рожден ден за 40-годишнина: незабравимо парти в 80-те години

Рожден ден за 40-годишнина: незабравимо парти в 80-те години

Планирането на интересно парти за рожден ден не е толкова лесно. Особено когато ни липсват идеи и искаме събитието да бъде незабравимо и приятелите ни да помнят дълги години колко щуро са се забавлявали на него. Страхотна идея за рожден ден, която ще се различава от повечето, е да организирате тематично парти.

Рожденият ден също е идеалното време да си спомните лудите времена на младостта и детството. За хората, които празнуват 40-ия си рожден ден, перфектната идея е тематично парти в стила на лудите 80-те години. Ето 5 начина да го организирате на ниска цена и най-важното: стилно и с предимство.

Не се притеснявайте да се променяте.

През 80-те години всичко е свързано с цветни дрехи и луди прически. Те ще бъдат абсолютна основа и задължителни за тематично парти за рожден ден. Кажете на всички, че трябва да се сменят, точка. 

Можете да си купите дрехи, но всеки има някои дрехи на тавана на родителите си. Също толкова лесно е да намерите дрехи в стил 80-те години в магазина или дори да вземете назаем от майка си. Най-амбициозните, разбира се, ще си купят готови костюми, благодарение на които ще направят фурор на партито.

Прически или изкуствени перуки

Парти за рожден ден на 40-годишен човек не може да мине без луди прически. 1980-те са известни със своите странни прически и цветове на косата. Подготовката за рожден ден  ще бъде истинско удоволствие за дамите, но господата също ще трябва да опитат нещо различно. Дейвид Боуи стил, или може би ченгета в Маями? Разкажете на гостите си за партито предварително, за да могат да отгледат мустаците, необходими по това време.

Не се страхувайте от кича! И така: дяволът е в детайлите. Парти шапки Каубой със звезди, 3 цвята

80-те и 90-те имат свой собствен стил, цветове и геометрия. Погрижете се за детайли, цветове и аксесоари. Салфетките, поставени върху покривката, ще създадат настроението на това време. В Marisa.BG ще намерите всички прибори за рожден ден в този стил.

- Marisa.BG

Не се страхувайте от кичозни аксесоари, смесвайте стилове и цветове, купувайте ленти и балони. Тук са разрешени всички варианти без ограничения.

Балони хром Shiny Silver GB120/89, сребро, 5 броя Лента за балони флуоресцент, синя, 92 м.

Погрижете се за правилната музика.

Идеалното тематично парти за рожден ден не може без музикална обстановка. Направете дълга плейлиста с хитове от 80-те години. Дори гостите с по-изтънчен музикален вкус ще се забавляват с тези хитове и ще си прекарат  страхотно, добавете и рок парчета. И не забравяйте безплатните поздрави и танци по двойки.

Освежете спомените си и изпратете покани по пощата и не забравяйте да добавите, че маскирането е задължително. Цветен плик за пари и ваучери, златен

Направете сантиментално пътешествие във времената на училище, младост и забавление. Подгответе стари училищни снимки, дневник или бележки от учители. Всичко, което ще върне лентата на забавления и незабравими моменти от онези времена. Спомнете си всички приятни моменти и събития. Ако наскоро не сте познавали някои от гостите си, помолете ги да направят същото: оставете ги да върнат забавни спомени от младостта си. 

Направете вечер на игрите.

Сякаш гостите се умориха от спомени и танци, можете да играете игри и забавления от това време. Спомнете си какво правите с приятелите си на рождени дни в дните, когато все още нямаше интернет. Имате много опции, вариращи от не се сърди човече, шах, игра на бутилка, криеница, народна топка, дама, федербал, млякото кипна,  защото кой каза, че не можете да преместите партито навън?

Добре планираното парти за рожден ден е гаранция за доброто настроение и забавление за гостите. Ако вложите сърцето и ангажимента си в това, гостите ще ви се отплатят със смях и радост. Тогава години наред ще си спомнят колко невероятна беше вечерта прекарана на този незабравим рожден ден.
Свещи рожден ден цифри 80 BIRTHDAY, злато- Marisa.BGФонтан за торта Холограма 4 броя х 12 см-0493

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *