Новини

Празнично работно време на Книжарници Мариса през май

Празнично работно време на Книжарници Мариса през май

Знаем колко е важно за нашите клиенти да бъдат информирани и в тази връзка споделяме с вас нашето празнично работно време на физическите ни магазини.

02.05.2021г. – Почивен ден!

03.05.2021г. – Почивен ден!

06.05.2021г – Книжарници Мариса ще работят от 9:00 – 14: 00 часа. Адресите, на които може да ни откриете вижте тук.

Без прекъсване по всяко време на денонощието работи нашият онлайн магазин Marisa.bg

Поради постоянното развитие и непрекъснатото търсене на нови тенденции и вдъхновения, ние разширихме нашата продуктова гама от парти артикули с нови, оригинални продукти. Благодарение на тях подреждането на вашата маса ще стане още по-лесно, а модерните цветове ще оживят всяко парти, независимо от повода. Разгледайте нашите продукти от известни водещи производители като Procos, Amscan, балони Gemar, Belbal, Anagram , Flexmetal и със сигурност ще харесате специалните ни предложения за парти украси и декорации.

Marisa.BG предлага продукти с най-високо и винаги доказано качество. Чувстваме се отговорни към нашите клиенти, поради което действаме индивидуално и етично в отношенията си.

За нас е важно да изградим приятелски, позитивни и бизнес контакти. Искаме логото на Marisa.BG да бъде синоним на надеждност, доверие и насърчаване на най-важните ценности за потребителите.

Искате ли да сте в течение с новостите които предлагаме ? Последвайте ни в Instagram и FacebookФолиев балон Слънце XL, 74 x 71 cm, опакованФолиев балон Дъга и облак, 43 см, кръг, опакованФолиев балон Еднорог, Magical Unicorn, 43 см

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *