Идеи за подаръци

Подаръци за малки и големи ученици

Подаръци за малки и големи ученици

Чудите се какъв подарък да изберете и дали ще бъде интересен? Вижте нашите страхотни предложения за подаръци за деца и тийнейджъри. 

За всички

Бележникът е подарък за всеки. Нашето предложение включва както тези, които ще се харесат на тийнейджърите, така и например плюшени с животни – подходящи за най -малките. Отсега нататък всички важни бележки ще имат своето запазено място.

(Щракнете върху името, за да отидете на страницата на избрания продукт)

За всеки малък художник

Рисуване, оцветяване, моделиране … ако търсите подарък за малко дете, което обича часовете по изкуство, тогава пастелите, боите, глината за моделиране определено ще бъдат добър избор, който да му помогне да развие таланта си.

- Marisa.BG

За почитател на пастелни цветове

Еднорозите в очарователни пастелни цветове ще откраднат сърцето на всяка млада дама. В допълнение, несесера е със здрав цип и определено ще бъде полезен за съхранение на училищни пособия и други дребни предмети.

- Marisa.BG

За почитател на компютърните игри

Ако често чувате от детето си, че „ само да мина следващото ниво“, това е знак, че трябва да търсите подарък сред продуктите от новата ни серия Pixel Game. 

- Marisa.BG

За малките деца

Нищо не предизвиква такава усмивка на лицата на най-малките като обичаните герои от приказките. Героичните кучета от PAW Patrol получиха друга важна мисия и вече чакат да зарадват някого.

- Marisa.BG
  • 13 – Мини раница Paw Patrol
  • 14 – Метална касичка Paw Patrol
  • 15 – Портмоне за врат Paw Patrol

За пътешественика

Празниците са точно зад ъгъла. За по -кратки и по -дълги пътувания ще бъде полезна раница, торба за спорт или чанта за кръст, в които всеки ще може да скрие всичко необходимо по време на ваканционните си пътувания.

- Marisa.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *