Новини

По- ниска цена на доставка за пратки с Еконт през Март

По- ниска цена на доставка за пратки с Еконт през Март

Скъпи приятели, през месец март ви предлагаме по- ниска цена на доставка за пратки с Еконт, а именно -24 % отстъпка от основната тарифа. Ние в Marisa.BG, знаем и разчитаме на свободата на избора на нашите клиенти и затова ви предоставяме още два варианта:

  • Доставка със Spеedy /цени по договор, също с отстъпка/ - Marisa.BG
  • Доставка с Лео Експрес /цени по договор и ниска цена на доставка до адрес, без оскъпяване за доставки в събота/ - Marisa.BG

Както винаги, ние се стараем да бъдем по- близо до вас и вашите нужди, да предлагаме интересни и качествени продукти за ученика, офиса и вашето парти, защото вие сте наши приятели и искаме да останете доволни от всеки избор тук. Благодарим Ви!

Ако имате някакви въпроси или колебания, не се притеснявайте да се свържете с нас чрез контактната форма или по телефон. Готови сме да ви съдействаме по- всякакви въпроси свързани с вашия избор на артикули и наличната информация, с която разполагаме. Подробна информация относно доставките на вашите поръчки и нашите партньори, ще откриете тук.

Не забравяйте да се регистрирате, за да бъдете информирани за предстоящи промоции, отстъпки и кампании!

Сигурни сме, че заедно ни предстоят още незабравими моменти и изживявания, защото ние сме новатори и сме подготвили интересни изненади.

#Бъдете здрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *