Парти блог

ПАРТИ НА ОТКРИТО – КАК ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА НЕГО?

ПАРТИ НА ОТКРИТО - КАК ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА НЕГО?

Организирате ли парти на открито? Планирате ли да организирате рожден ден на открито или може би искате да подготвите среща за барбекю през уикенда или пикник с най-близките си приятели? Ако сте отговорили положително на някой от горните въпроси, моля, следвайте нашите съвети. Те ще ви помогнат при организирането и планирането на събитие в градината, сред природата или друго място по ваш избор.

Покани за гости

В зависимост от естеството на събитието на открито, изпращането на покани е задължително или не. Ако срещата е тържествена, официална – напр. Кръщене или сватбено тържество на открито – препоръчително е да се подготвят хартиени покани. Когато организирате спонтанни събития – например барбекю с приятели или пикник – гостите могат да бъдат поканени по друг начин, например по телефона.

Подготовка на менюто

Менюто от ястия, сервирани на гости по време на събитие на открито, трябва да бъде съобразен с естеството на събитието и броя и възрастта на поканените хора. Менюто трябва да бъде разнообразно, като се вземат предвид хранителните предпочитания на гостите. Те могат да включват както основни ястия, леки закуски, десерти, безалкохолни напитки и напитки – задължително украсени с хартиени декорации и сламки за напитки . Можете сами да се погрижите за изготвянето на менюто, да помолите близките си за помощ или да наемете кетъринг компания. Балони Beauty & Charm, платинено зелени, 7 бр.

Удобство и комфорт при организиране на партито

Когато организирате събитие или парти на открито, струва си да осигурите подходящата настройка за партито. Срещата на открито трябва да предизвика положителни емоции и радостна атмосфера. За да си го осигурите, струва си да се оборудвате с удобни решения, които улесняват подготовката на събитието. Вместо традиционни съдове за маса, които е трудно да се поддържат чисти на открито, можете да изберете  пластмасови чинии ,  прибори за еднократна употреба,  направени от например екологични материали (например дърво) или  пластмасови прибори за хранене . Цветни  сламки  от картон за напитки и коктейли,  шишчета (ако планираме да сервираме този тип ястие) и други аксесоари, например хартиени салфетки, чаши за еднократна употреба или  аксесоари за барбекю.

Обобщение

Събитие на открито е уникална възможност да прекарате време заедно със семейството или приятелите си. Независимо от обстоятелствата, при които се организира, важно е то да се проведе в радостна и приятелска атмосфера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *