Парти блог

ПАРТИ АРТИКУЛИ – ПАРТИ ЗА ДЕЦА ИЛИ КАК ДА ПОДГОТВИТЕ ЩУР КУПОН ЗА РОЖДЕН ДЕН

ПАРТИ АРТИКУЛИ - ПАРТИ ЗА ДЕЦА ИЛИ КАК ДА ПОДГОТВИТЕ ПАРТИ ЗА ДЕЦА

ПАРТИ АРТИКУЛИ – ПАРТИ ЗА ДЕЦА ИЛИ КАК ДА ПОДГОТВИТЕ ЩУР КУПОН ЗА РОЖДЕН ДЕН

- Marisa.BG

Купоните за деца определено се различават от тези, организирани за възрастни. Малките не се интересуват да седят на масата, да ядат и да си чатят – те искат да се забавляват и това е, което трябва да им бъде осигурено по време на събитието. Независимо дали е рожден ден или обикновено парти, струва си да отделите малко време за подготовка и избор на аксесоари, които ще направят моментите на децата много по-забавни. И така, на какви парти артикули за деца си струва да се обърне внимание?

Парти артикули – парти за деца

Детско парти изисква много подготовка. Преди да започнете, струва си да помислите какви аксесоари и играчки ще решим да подарим на децата. Трябва да вземете предвид както безопасността, така и факта, че децата трябва да се забавляват чудесно. Какво си струва да изберете?

  • Надуваеми балони. Това е нещо, което децата обичат и което със сигурност е безопасно за тях – както за по-големите, така и за малко по-малките. Несъмнено предимство на този тип играчки е фактът, че те са меки и лишени от остри ръбове, при които малко дете може да се нарани в момент на невнимание. Тези балони могат да украсят стаята, където се провежда партито, а също така си струва да ги дадете на децата за игра. Надуваемите балони могат да приемат много форми, от любимите ви приказни герои до надуваеми чукове, мечове и топки. Последните са идеални за забавление на плажа. Кое дете не обича да играе с топката? Всички останали видове могат да се използват за ролева игра, където най-важният инструмент е въображението на децата. Балони
  • Сапунени балони Сапунените балони са хит независимо от възрастта, дори възрастните обичат да играят с тях, макар и не винаги да го признават. Опаковката на сапунените балони е украсена с герои от приказки за деца или герои от филми, което прави мехурчетата още по-привлекателни. Можете да организирате състезание, за да видите кой създава най-големия балон или кой ще издържи най-дълго, без да се спука. Има много възможности и такова забавление ще отнеме на децата часове в забавна игра.
  • Парти свирките определено са предпочитани и много забавни за всеки празник. Особено когато партито се организира в чест на малък рожденик, който празнува рождения си ден. Страхотна идея е да подарите свирки на малки и големи гости и да ги насърчите да вдигнат малко шум, докато в стаята се появи прекрасната торта със свещи. Отбелязването на важно събитие по този начин, което е смяната на възрастта, ще зарадва рожденика и ще подсили настроението на всички гости. 
Парти свирки

Използвайте чашки, чинийки и салфетки за еднократна употреба. С нашите парти артикули ще спестите доста време в миене на чинии, ще почистите лесно и бързо, а и ще украсите детския кът с любими приказни герои.

Парти чинии Ladybug Miraculous Zag, 23 cm, 8 броя

Добавките, които децата със сигурност ще харесат, са страхотните конфети, и лични подаръци за спомен поставени в тематични подаръчни торбички с надписи с имената на всеки присъстващ гост уважил важното събитие. Комплектът съдържа 6 броя торбички с образа на Прасето Пепа от филма Peppa Pig.

Нека не забравяме и кой ще събере най- много лакомства скрити в прословутите и вече известни пиняти за рожден ден.

Пинята за парти Mickey Mouse 33х46см

Още полезни и експертни съвети за вашето парти ще откриете в парти блога на Marisa.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *