Парти блог, Полезни съвети

Какви балони да избeрeте? Открийте типовете балони и създайте прекрасни декорации!

- Marisa.BG

Организирате ли парти? Чудите ли се какви балони и аксесоари за балони да изберете, за да получите голяма и естетична украса?

Балоните са украса, която е подходяща за много партита – сватби, рождени дни и тържествени събития. Всяко от тези тържества ще стане уникално, ако бъдат избрани подходящите декорации. Ако организирате парти, проверете какви балони да изберете и кои аксесоари ще бъдат най-добрите.

Видове балони:

Латексови балони
Тези традиционни декорации за познати на всеки . Най-често имат овална форма и са с различни цветове и размери. Всъщност няма ограничение за декорациите, които могат да бъдат направени на този вид балони. Те могат да бъдат или монохроматични, или с рисунки, или с печат, те могат също така да приемат различни форми, например сърца. Също така е възможно да се напълнят с хелий, така че да летят във въздуха. Възможностите обаче не свършват дотук, защото балони с LED диоди също са на разположение, така че те светят в тъмното. Следователно те могат да функционират не само като декорация, но и като оригинално осветление в стаята или в градината. От моделиращите балони може да създадете различни форми на животни,цветя и други.

Фолио балоните, пък ви предоставят чудесна възможност за украса на стаята.
Те се различават от латексовите, не само от материала, от който са изработени, но и от тяхната форма. Фолио балоните са предназначени за надуване с хелий, благодарение на което те летят във въздуха и представляват интересна и ефектна украса в празничния ден. Въпреки това, можете да ги надуете с въздух, благодарение на което те ще се държат като обикновени балони и ще останат на земята.

Сред фолиото могат да се разграничат следните видове балони:

номера с балони
надписи с балони
балони с различна форма, дизайн и цветове
Фолио балоните създават големи възможности за планиране на интересни декорации. С букви и цифри можете лесно да подредите надпис в чест на млада двойка, състояща се от техните инициали. По прост начин можете също да подчертаете рождения ден на дете, като изберете балон с цифри или любими герои. Осемнадесет или годишнини от сватбата също са възможност да направите този тип декорации. Възможностите и фантазията са неограничени , така че може да ги използвате в различни комбинации от цифри, форми и цветове.

Фолио балони са отличен избор и когато организираме парти за деца. Независимо от какъв повод ще се случи това, нищо няма да угоди на децата повече от фолио балони във формите на любимите им герои от приказките.

Аксесоари за балони, които си заслужават
Фолио балони, които са пълни с хелий, плуват във въздуха. Поради тази причина ние се нуждаем от тежести, които ще ги държат на едно място и ще ги накарат да не отлетят. Също така е добра идея да си купите пръчки за балони, на които може да ги прикрепите. Това ще бъде добро решение, особено за партита, където гостите са деца. Предлагаме и различни по цвят ленти за балони, както и цветни серпентини за украса.

Ако изберете латексови балони е добре да имате ръчна или електрическа помпа за надуване на балоните – те ще опростят задачата и значително ще я ускорят и спестят време. Можете също така да създадете впечатляващи гирлянди от балони за украса на сватбената зала, арки от балони и цветя и за това ще бъде полезна лента за балони, която ще откриете в Книжарници Мариса.