Парти блог

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ИНТЕРЕСЕН РОЖДЕН ДЕН И ПАРТИ У ДОМА ПО ВРЕМЕ НА Covid19?

Да си направим интересн рожден ден или парти по време на Корона вирус

Как да си направим интересен рожден ден и парти у дома по време на Covid19?

Заземени сме в домовете. Това обаче не означава, че трябва да скучаем. Напротив! Трябва да се забавляваме и да празнуваме при всяка възможност да се откъснем от притесненията и тревогите. Не мисля, че някой може да си представи да каже на детето: тази година няма да има рожден ден. и това изречение звучи по-лошо, отколкото от филм на ужасите! Партитата и рождените дни са … страхотни! А у дома? Още по-добре! Затова се захващайте за работа!

- Marisa.BG

Детски рожден ден
Детето ви може да бъде леко разочаровано, че няма да отидете в любимата сладкарница или на кино, затова се опитайте да създадете наистина уникална атмосфера и да осигурите атракции у дома. Рождените дни без поканени деца и зала за игра, не трябва да са скучни! Всичко, което трябва да направите, е да запомните няколко неща, които ще прочетете по-долу.


На първо място определете гостите, които ще присъстват. Изберете подходящите покани за рожден ден. Променете къщата си в място от приказките. Подгответе цветни декорации, балони за рожден ден и украси. Те ще бъдат чудесен избор и ще придадат на вашия апартамент страхотно и свежо настроение. Със сигурност имате голямо количество брашно, така че лесно можете да направите вкусна домашна торта за рожден ден 😊 Свещите, фонтана и топерите трябва да стоят гордо върху нея . Не забравяйте за дребните сладки и курабии, както и за свежите напитки и натурални сокове от пресни плодове. Уверете се, че всички ще носят шапки за рожден ден.
Сега можете да започнете рождения ден! Включете весели песни за децата и се забавлявайте! След като се уморите от танци, можете да играете настолни игри, пъзели, рисуване или да гледате заедно любим детски филм. Разбира се, рожденикът ще го избере!

Рожден ден на момче Парти чашки Football Party - 8 броя

Организирането на рожден ден на момче у дома е забавно и си струва да се погрижите за адекватни декорации. Момчетата обичат емоциите, поради което конфетите и фонтанът върху тортата ще им допаднат! Ако синът ви е роден спортист, използвайте подходящи свещи за украса на футболна торта! Мислейки за декора и аксесоарите, изберете теми от любимите герои. Момчетата обичат Мики Маус, колите и междузвездни войни, както и други като Пи джей Маск, Пес патрул и още. Не забравяйте за красивата подаръчна чанта за рожден ден и разбира се … подарък!  Не забравяйте добре да почистите и дезинфекцирате вашия дом.

Рожден ден на момиче

- Marisa.BG

Момичетата са родени естети, така че, когато организирате рождения си ден у дома, ще свършите наистина добра работа! 😊 Заложете на весели тонове, но се уверете, че има много розови и пастелни цветове. Ако дъщеря ви е родена принцеса , балоните металик и хром определено ще й харесат. Всички момичета обичат еднорози. Нека стилната свещ да е черешката на тортата.

Или може би тематичен рожден ден? Украси и аксесоари за рожден ден с героите от приказката Frozen 2 са перфектно допълнение към съвместната екранизация на замръзналото кралство. И тъй като сме на тема лед … уверете се, че имате вкусен крем или сладолед и те не липсват в хладилника и най-вече в чинията на рожденичката. Може да изпечете страхотни домашни курабии в различни и забавни форми, както и сладки, върху които да поставите красивите тематични топери.

Рождени дни за възрастни. Къде се загубиха тези партита?

- Marisa.BG

Възрастните също са пораснали деца и обичат да купонясват! Кой не обича вкусна торта, добро настроение и среща с приятелите и роднините?

Когато организирате рожден ден, внимавайте за атракциите. Време е да се заблудите и да се измъкнете от реалността на сивото ежедневние. Какво мислиш за добрите стари времена? Парти в стил 80-те, – 90-те, , кич парти или може би вие ще изберете най- интересната тема за вашите приятели, за да прекарате един незабравим и важен ден за вас😉 Без значение какъв стил сте избрали, помнете едно нещо: ако се погрижите за правилните декорации, настроение и почерпка, това определено ще се случи. О, ще стане голям купон!

За да няма стрес по време на домашна карантина, се препоръчва много отдих, смях и добро забавление. На вас оставяме да изберете темата, маскарад, нинджа парти или друго, в което присъстват маски или костюми. Усмихнете се и не се чудете КАК ДА СИ НАПРАВИМ ИНТЕРЕСЕН РОЖДЕН ДЕН И ПАРТИ У ДОМА?

Разгледайте нашите интересни предложения в Marisa.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *