Полезни съвети

Идеи за подарък за любим човек

Страхотни идеи за подаръци

С наближаването на месеца за подаръците решихме да измислим идеи за подаръци за любимия човек . Ако не знаете какво да подарите на специалния мъж в живота си, нека да ви вдъхновим и да нарисуваме усмивка на лицето ви!

Идеи за подаръци за нея

Романтична вечеря

За целта ви трябват скъпоценните чинии на баба ви (или нещо подобно) и малко умение в кухнята. Разбира се, можете да поръчате храна, но какъв чар би могъл да има кулинарният шедьовър без вашата любов? Трябва добре да знаете вкусовите предпочитания на половинката си.

Вечеря за любим човек. Романтична вечеря за двама

SPA уикенд

Със сигурност половинката ви работи много, както на работа, така и у дома. Затова се нуждае от пълноценен релакс. Подарете й уикенд в СПА, където тя може да се наслади на масажи, сауни и всякакви освежаващи процедури. Разбира се, идеята е да бъдете заедно и да се насладите на прекрасните моменти. Това преживяване е и за двама ви.

Спа уикенд, релакс за всички сетива

Домашен любимец

Може би е време да преминете на следващото ниво и да се сдобиете с нов член в дома си. Точно така, имаме предвид котка,куче, зайче, хамстер, папагал или друг любимец. Е, време за подобна жива изненада! Това може да е една от най-добрите идеи за подаръци, които ще имате в живота си.

Избор на домашен любимец. Идеи за подарък за любим човек

Бижута

Подарете и тези тези обеци, по които тя въздъхна, когато бяхте в търговския център или кой знае, може би дори пръстена, който ще иска да носи до края на живота си.

Подарете и тези тези обеци, по които тя въздъхна, когато бяхте в търговския център или кой знае, може би пръстен

Книги, сладкиши, цветя, балони и други малки неща, които правят живота по-красив

Ако например обича книгите може да и подарите ваучер за книжарница. Ако сте достатъчно интуитивни и смели, изберете книги за нея, които ще направят деня й по-красив.
Дори да е сладко момиче, все пак трябва да ядете и торта заедно. Нека бъдем сериозни, кой не обича цветята? Подарете й подарък с любимите цветя или, още по-добре, букет! Криогенните цветя например в стъкленица също са много интересни. Кой знае, може да намерите нещо като розата в Красавицата и Звяра.
Ако думите ви не идват, когато трябва да кажете „Обичам те!“, Нека балоните говорят за теб!

Книги, сладкиши, цветя, балони и други малки неща, които правят живота по-красив

Идеи за подаръци за него

Аксесоари

В зависимост от бюджета си, купете слушалки, телефон, таблет или кой знае, може би дори камера. Не е нужно да харчите цяло състояние, а просто направете малко проучване, за да намерите най-добрите оферти.

Аксесоари и идеи за подарък за него

Насърчете го в неговото хоби

Знаеш ли каква е страстта му? Ако е така, запишете се за курс в тази посока. Тя може да бъде рисуване, готвене (перфектно, нали?), Фотография (ще ви направят перфектни снимки за Instagram), уроци по китара, рисуване, риболов и т.н. Този подарък със сигурност ще остане в сърцето му като най-красивият до момента!

Насърчете я в нейното хоби

Покана за театър или билет за кино

Дори и да сте заедно повече от седем години, отново може да преживеете емоциите от първата си среща. Този път му кажете, че в 10 часа се виждате в Y, защото имате изненада за него. Заведете го на театър и се смейте заедно! Продължете вечерта си с пазаруване в любимата си книжарница!

Покана за театър или билет за кино

Изненадваща обиколка

Удълженият уикенд е точно това, от което се нуждаете. Пригответе си поход на планината или потърсете градска почивка до място, до което винаги сте искали да стигнете заедно! Може би едно от тях са седемте рилски езера в България.

Седемте рилски езера

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *