Парти блог

Идеи за подаръци в торбички

Идеи за подаръци в торбички

Как да подготвим торбички за подаръци за малки момичета? Какви изненади да поставим в торбичките за гости ? Рожденият ден на малката ви принцеса наближава. Тя е поканила всички свои приятели да прекарат заедно едно незабравимо парти. Според традицията не само празнуващите трябва да получат подаръци, но и гостите. По този начин, подгответе малки тематични подаръци или лакомства за всички присъстващи на събитието в подходящи подаръчни торбички. Ако нямате идеи, нека ви вдъхновим.

Какво да правя? Е, на първо място, трябва да изберете чантите или, защо не, кутии, в които ще поставите изненадите за госта. Ако все още не сте избрали тема за партито, това е идеалният момент да решите дали Барби, Попи, Елза или Мини Маус ще присъстват на този незабравим ден.

- Marisa.BG

Следващата стъпка е да изберете прекрасните неща, които да напълните с чантите или кутиите, които сте избрали. Възможностите са безкрайни: бонбони, здравословни храни, фигурки, играчки, гривни, пръстени, аксесоари за коса, временни татуировки, пластилин, креативни играчки или книжки например. Направихме топ 3 от най-интересните и предпочитани подаръци в торбички. Можете да намерите вдъхновение в това, което следва!

3. Бонбони – Желета, дъвки бонбони, близалки и всякакви други сладки лакомства, всички са харесвани от големи и малки дами. Ако има разнообразие, още по-добре, защото няма да остане.

- Marisa.BG

2. Бижута – Независимо на колко години са, малките принцеси винаги предпочитат накитите и бижутата, независимо дали са гривни или пръстени. Може би не всички имат скъпоценни камъни, но веднъж споделени с най-добрите приятели, тези аксесоари получават много по-висока сантиментална стойност. Така те ще имат осезаем символ на приятелството.

- Marisa.BG
  1. Фигурки на принцеси – Не, не са кукли, а фигурки. Те са специални, защото олицетворяват любими герои на Дисни, по-специално принцеси, а някои от тях са рисувани на ръка. 4. Може да изберете от нашите комплекти с гипсови фигурки, които децата може да оцветят с цветни бои със своето въображение. Също може да изберете между стикери, печати, рисувателни и креативни комплекти. Може да се забавлявате и с любимата игра за парти Туистър.

Желаем ви весели и незабравими рожденни дни с парти артикули, игри и идеи за подаръци от Книжарници Мариса Русе!

- Marisa.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *