Парти блог

Фламинго парти от А до Я

Фламинго парти от А до Я

Когато потърсихте Фламинго парти от А до Я в интернет или Партито на Фламинго той ви отведе точно на правилното място. Точно така, не стигнахте до тук на празно! Партито на Фламинго ще създаде най-красивото ви лято изпълнено с настроение и вдъхновение. Кой е най-подходящият момент да започнете забавлението? Следващия уикенд, разбира се!

Не се паникьосвайте! Организирането на парти на тема Фламинго не трябва да ви притеснява. Освен това сме подготвили малко ръководство, което да ви помогне да създадете събитие, за което ще се говори дълго време!

Защо парти на Фламинго?

На първо място, фламинго остави горещите страни да живеят в нови преживявания. То чу, че българите знаят как да се забавляват повече от всеки друг. Можем ли да му противоречим? Изчакайте да видите свежия дизайн и мотиви, които най-добре изразяват представите за екзотика, лято, ваканция, релакс, екстравагантност, свежест и свободен дух!

Парти Фламинго

Определете бюджета

Първата и най-важна стъпка от приключението с Фламинго е определянето на бюджета. Проверете вашата касичка, карта, портфейл, чорап, кутия за бисквити и всички тайни места, където пазите парите си и вижте каква сума можете да разпределите за партито, което ще организирате. Друга възможност е да се направи списък онлайн и всеки поканен да каже какво може да донесе. Така ситуациите, при които всеки носи само газирани напитки, ще бъдат избегнати.

Внимавайте, защото храната не е единственият разход! Ще ви трябват и балони, декорации, но и съдове за парти за еднократна употреба. Също така, не бива да забравяте за покани, кът за снимки и торбички за дребни подаръци и сладки!

Парти Фламинго
Супер идеи за парти украса

Направете списък с гости

Страхотно е да поканите приятеля си, който има много настолни игри, забавния колега, приказната съседка готвач, добрият караоке приятел и братовчед, който има най-добрата плейлиста с музика. Имате идея. На партито с Фламинго трябва да поканите любимите си хора, с които се чувствате добре и които, между другото, имат различни таланти, от съществено значение за безпроблемното протичане на едно събитие.

Можете да купувате, правите или създавате покани и да ги изпращате цифрово или да купите материали от книжарници Мариса и да изработите ръчно индивидуални покани. Така споменът за това фламинго парти ще остане реален и истински, а не виртуален.

Танцуващи фламингота

Изберете местоположението и декорациите

Най-трудната стъпка вече е преминала. Вие избрахте темата или, според случая, тя избра вас. Сега трябва да изберете пространството, където ще се проведе голямото събитие. Хм … да съм в двора на къщата? В хола? В клуб? На басейна? На ресторант ? В детски център? На плажа?

Украса фламинго

Що се отнася до декорациите, ако не сте вдъхновени, разгледайте Pinterest. Ще откриете десетки идеи, които творците по целия свят са приложили на практика, за да впечатлят празника или последователите в социалните медии. Може би по този начин ще откриете от какви съставки се нуждае вашето приказно партиБалоните са, разбира се, задължителни. Независимо дали искате версии от фолио или латекс, не забравяйте да ги напълните с хелий. Гостите ще бъдат много щастливи да открият украса от балони във въздуха във всякакви форми и добре съчетани цветове!

- Marisa.BG

Mеню

Разбира се, че няма да сложите в менюто деликатеси като морски водорасли, насекоми и мекотели. Или може би да? Ако гостите са отворени за новости и харесват кулинарните експерименти, можете да опитате да включите адаптирането на менюто към темата. По този начин можете да приготвите салата от морски водорасли, супа от морски водорасли, рибни деликатеси, скариди или хавайска пица.

Мнею фламинго

Ако не харесвате кулинарни експерименти, потърсете класическия и вкусен вариант, който никога не се проваля: брускета, хладилник, начо, сладки или солени мъфини, шам-фъстък, фъстъци, сирена, бургери, хот-дог, коктейли, пасти, хапки и др. торти, плодове и т.н.

Елементи за парти за еднократна употреба

Обичате ли да миете чиниите? Ние не! Какво мислиш? В края на купона всички се прибират вкъщи, но никой не мисли за бедния домакин, който трябва да мие купища от чинии, чаши и прибори за хранене. Нашето решение е много просто и кокетно, а именно използването на артикули за еднократна употреба. Те са красиви, цветни и просто страхотни за тематично декориране!

Фламинго окраса
Идеи за фламинго украса

Идеи за дейности

Караоке, настолни игри, пинята, къпане (през лятото, а не при -20 градуса С, очевидно), бадминтон и, разбира се, детски игри, всичко това са страхотни идеи за парти за деца от всички възрасти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *