Новини

Covid 19 – Сигурно и безопасно пазаруване!

Covid 19 - Сигурно и безопасно пазаруване!

Covid 19 – Сигурно и безопасно пазаруване онлайн!

В този така труден период, в който здравето на цялото човечество е изложено на риск, наша основна грижа е да Ви осигурим нужната подкрепа, така че на първо място да сте здрави, а след това и да ви подкрепим, да запазим колкото е възможно нормалния начин на работа и живот в условията на тази пандемия.

Днес живеем в непредвидими времена, свързани с Corona virus, сега нашите ценности и каузи са по-важни от всякога.

Използваме възможността да ви информираме за мерките,които сме предприели за осигуряване на най-високи стандарти на безопасност и хигиена, като не прекъсваме ежедневните бизнес дейности.

Безопасност и хигиена

– Ние гарантираме, че нашите продукти са опаковани в идеални условия на безопасност и сме въвели строги мерки в линиите за пакетиране на кашоните в нашия склад: всеки служител ежедневно бива наблюдаван, персоналът използва разтвор за дезинфекция на ръцете и ръкавици за еднократна употреба, контактните площи се дезинфекцират няколко пъти на ден.

– Същите високи стандарти на грижа и хигиена се следват и от нашите партньори, които отговарят за доставката на пратки, така че всяка пратка от Marisa.BG да достигне своята дестинация в безопасност. Според официалната международна информация, няма риск от инфекция нито за служителите на куриерските компании, нито за получателите на пратките.

Marisa.BG оперира дистанционно, като ви уверяваме, че това не застрашава работния процес, за да ограничим физическите контакти и да спазим разпоредбите на държавата. Поръчките ви ще бъдат обработени в най- кратък срок.

Доставки на пратки

– За момента куриерските компании Еконт и Спиди работят с всички предпазни средства и нормално работно време. 

– Вярваме, че имаме креативен и гъвкав екип и за кратко ще успеем не само да създадем същата позитивна енергия, но също и да достигнем до повече хора с наличните предимства на онлайн пазаруването.

Повече от всякога сега се нуждаем от усмивки, увереност, толерантност, лична отговорност и дисциплина.

Ако някое от изброените по-долу се отнася за вас, ние с уважение искаме да не посещавате физическите ни обекти, а вместо това да пазарувате от нашата платформа https://marisa.bg/ или да уговорим среща по телефон:

  • В момента изпитвате респираторни или грипоподобни симптоми,
  • Сте пътували до / от / преминали през континентален Китай, Южна Корея, Иран, Германия, Италия или други страни с Covid 19 през последните 14 дни ;
  • Вие сте били в близък контакт с човек, който наскоро е пътувал до / от / посочените страни през последните 14 дни. Вие се грижите или сте били в близък контакт с възможен или потвърден случай на COVID-19.

Бъдете здрави!

От ръководството на онлайн магазин Marisa.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *