Starpak- Марката с богати и интересни предложения за офиса и училището.
Starpak на достъпна цена.
Starpak- Марката с разнообразни и богати предложения

Малко информация за компанията:

Нашата мисия

Starpak – Марката с богати предложения
Нашата мисия е да предоставяме на нашите клиенти трайни продукти, които ще придружават децата в училище и у дома. Продуктите STARPAK подпомагат оригиналното и творческото развитие на детето.
Трайността без компромиси
Нашите продукти се отличават с дълготрайност. Избираме решения, които са тествани, включват материали за дълготрайност, технология, завършеност и дизайн. Все още търсим нови и по-добри решения, за да подобрим качеството на нашите продукти.

Ние се грижим за нашите продукти и клиенти, затова създадохме три стъпки за супер контрол на трайността.

Първата стъпка е собствена система за контрол в нашата компания.

Втора стъпка това са редовни тестове, направени от независима одиторска компания.

Третата, най-важна стъпка на нашия супер контрол е споделянето на нашите продукти с потребителите, за да ги тестваме в реалния живот.
След тестването нашите клиенти ни дават независимото си мнение за изпробваните продукти.
Starpack предлага повече от 25 лиценза за деца и младежи. Част от известните лицензи Disney, Dream Works, Matel като: Frozen, Avengers, Star Wars, Barbie, Trolls, Turtles, Cars, Hot Wheels, Paw patrol, Sofia the first, Enchantimals, Shimmer and Shine, Elena of Avalor, сладките животни от Littlest Pets Shop, героиете от Club House, Смърфчетата, Planes  и други.  Не се колебайте да разгледате всички интересни и вдъхновявващи предложения и най- новите продукти, предложения и промоции на ученически колекции и идеи за подаръци.
Полската компания Starpak продава своите ученически колекции, раници, креативни комплекти и други интересни продукти в над 33 страни по света.

Показване на 1–16 от 390 резултата

Покажи 9 24 36