Парти блог, Полезни съвети

3 ИДЕИ ЗА РАЗНООБРАЗЯВАНЕ НА ВАШАТА СВАТБА И СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО

Сватбената церемония и приемът е един от най-важните моменти в живота на всеки човек. Ето защо се опитваме да направим всичко, за да направим този ден специален. Затова започваме предварително всички приготовления. В допълнение към избора на мястото за церемонията, струва си да помислите за подходящите аксесоари, които ще добавят правилната атмосфера към събитията. Открийте 3 начина да разнообразите тази специална вечер!

Сватбената церемония и приемът е един от най-важните моменти в живота на всеки човек. Ето защо се опитваме да направим всичко, за да направим този ден специален. Затова започваме предварително всички приготовления. В допълнение към избора на мястото за церемонията, струва си да помислите за подходящите аксесоари, които ще добавят правилната атмосфера към събитията. Открийте 3 начина да разнообразите тази специална вечер!

Сватбени конфети

Доскоро булката и младоженеца бяха обсипвани с малки монети, ориз или сладки, след като напускаха църквата или ритуалната зала. Днес тя по-скоро се отклонява от тази традиция. Струва си обаче да уловите този момент и да му придадете интересна обстановка. Сватбените конфети могат да бъдат чудесно решение. Младите хора със сигурност ще бъдат доволни от цветните листенца, които се въртят около тях. Освен това подобна атракция ще даде и интересен ефект на снимки, направени непосредствено след сватбата. Най-добрият избор ще бъдат пневматични конфети , т.е. цветни декорации, затворени в картонена тръба със сгъстен въздух. Специален механизъм, монтиран, изстрелва въртящите се парченца хартия във въздуха. При нас ще откриете разнообразие от най- различни форми и размери.

Конфети бели сърца, 30 cmКонфети Червени сърца, 60 cmПарти конфети Shiny Party, флуоресцентниКонфети Звезди, розово злато, 30 cmПарти конфети Shiny Party, флуоресцентни

Фото кабина

Фотокабините царят на върха на сватбените приеми от няколко години. Това е страхотна атракция както за гостите, така и за младата двойка. Забавните снимки със сигурност ще бъдат красив сувенир за спомен. Те също могат да бъдат залепени в поздравителната книга. Преди да изберете фото кабина, струва си да разберете дали компанията предоставя и  фото аксесоари. Много е важно, защото те придават характер на цялата атракция. В такава ситуация си струва да закупите предварително подходящи джаджи или да се свържете с агенция под наем на костюми и маскировки.

Хартиени фенери

 Напоследък хартиените фенери също често се избират от младата двойка. Поставените в тях свещи ви позволяват да създадете приятна атмосфера навън. Нежното сияние със сигурност ще се хареса на онези гости, които възстановяват силите си на пейката или разговарят с роднини, а също така ще създаде интересен фон за снимки за спомен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *