Парти блог

ПАРТИ АРТИКУЛИ – ПАРТИ ЗА ДЕЦА ИЛИ КАК ДА ПОДГОТВИТЕ ЩУР КУПОН ЗА РОЖДЕН ДЕН

ПАРТИ АРТИКУЛИ - ПАРТИ ЗА ДЕЦА ИЛИ КАК ДА ПОДГОТВИТЕ ПАРТИ ЗА ДЕЦА

ПАРТИ АРТИКУЛИ – ПАРТИ ЗА ДЕЦА ИЛИ КАК ДА ПОДГОТВИТЕ ЩУР КУПОН ЗА РОЖДЕН ДЕН

Купоните за деца определено се различават от тези, организирани за възрастни. Малките не се интересуват да седят на масата, да ядат и да си чатят – те искат да се забавляват и това е, което трябва да им бъде осигурено по време на събитието. Независимо дали е рожден ден или обикновено парти, струва си да отделите малко време за подготовка и избор на аксесоари, които ще направят моментите на децата много по-забавни. И така, на какви парти артикули за деца си струва да се обърне внимание?

Парти артикули – парти за деца

Детско парти изисква много подготовка. Преди да започнете, струва си да помислите какви аксесоари и играчки ще решим да подарим на децата. Трябва да вземете предвид както безопасността, така и факта, че децата трябва да се забавляват чудесно. Какво си струва да изберете?

  • Надуваеми балони. Това е нещо, което децата обичат и което със сигурност е безопасно за тях – както за по-големите, така и за малко по-малките. Несъмнено предимство на този тип играчки е фактът, че те са меки и лишени от остри ръбове, при които малко дете може да се нарани в момент на невнимание. Тези балони могат да украсят стаята, където се провежда партито, а също така си струва да ги дадете на децата за игра. Надуваемите балони могат да приемат много форми, от любимите ви приказни герои до надуваеми чукове, мечове и топки. Последните са идеални за забавление на плажа. Кое дете не обича да играе с топката? Всички останали видове могат да се използват за ролева игра, където най-важният инструмент е въображението на децата. Балони
  • Сапунени балони Сапунените балони са хит независимо от възрастта, дори възрастните обичат да играят с тях, макар и не винаги да го признават. Опаковката на сапунените балони е украсена с герои от приказки за деца или герои от филми, което прави мехурчетата още по-привлекателни. Можете да организирате състезание, за да видите кой създава най-големия балон или кой ще издържи най-дълго, без да се спука. Има много възможности и такова забавление ще отнеме на децата часове в забавна игра.
  • Парти свирките определено са предпочитани и много забавни за всеки празник. Особено когато партито се организира в чест на малък рожденик, който празнува рождения си ден. Страхотна идея е да подарите свирки на малки и големи гости и да ги насърчите да вдигнат малко шум, докато в стаята се появи прекрасната торта със свещи. Отбелязването на важно събитие по този начин, което е смяната на възрастта, ще зарадва рожденика и ще подсили настроението на всички гости. 
Парти свирки

Използвайте чашки, чинийки и салфетки за еднократна употреба. С нашите парти артикули ще спестите доста време в миене на чинии, ще почистите лесно и бързо, а и ще украсите детския кът с любими приказни герои.

Парти чинии Ladybug Miraculous Zag, 23 cm, 8 броя

Добавките, които децата със сигурност ще харесат, са страхотните конфети, и лични подаръци за спомен поставени в тематични подаръчни торбички с надписи с имената на всеки присъстващ гост уважил важното събитие. Комплектът съдържа 6 броя торбички с образа на Прасето Пепа от филма Peppa Pig.

Нека не забравяме и кой ще събере най- много лакомства скрити в прословутите и вече известни пиняти за рожден ден.

Пинята за парти Mickey Mouse 33х46см

Още полезни и експертни съвети за вашето парти ще откриете в парти блога на Marisa.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *