Дoбре дошли в Marisa BG

За нас

Ние от онлайн магазин Marisa.bg и книжарници Мариса се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки, лесно и удобно – без губене на излишни средства и време в обикаляне по магазините. Изберете най-хубавия подарък или това от което се нуждае вашия офис.
Ние отделяме много време, за да подберем и Ви предложим най-добрите оферти от висококачествени артикули. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара. Контролът върху качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС, атрактивните и актуални за момента дизайни, иновативните решения са от приоритетно значение при подбора на асортимента.

Какво ни отличава?

Успехът на нашия бизнес се дължи на способността ни да бъдем гъвкави, да следваме, но и да изпреварваме пазара, да се развиваме и променяме, да усъвършенстваме нашата организация, продукти и услуги. Удовлетвореността на клиента е най-важният критерий за нашата работа. Стремежът да отговорим на очакванията и потребностите на нашите партньори е основна предпоставка за развитието на фирмата.

Marisa.bg работи с крайни клиенти, бизнес клиенти, детски градини, училища, парти центрове, детски магазини, сладкарници и книжарници.

При нас може да намерите голямо разнообразие от детски играчки, парти артикули, сезонни стоки, плажни артикули, слънчеви очила, шапки, пантофи, раници, чанти, торби за спорт, кутии за храна, бутилки за вода, канцеларски и ученически пособия, офис консумативи, аксесоари и подаръци, книги и други

Благодарим ви за вашето доверие, а чрез него и за възможността да се докажем на пазара като отговорен и лоялен партньор.
На разположение сме да ви запознаем със всички детски новости, текущи промоции, и да гарантираме ниски цени за качествени стоки. Всички лицензни стоки са от водещи производители, с перфектно качество и цветове.  Желаем ви приятно пазаруване!

С уважение,
Екипа на
Marisa.bg

Русе

Кв. Родина,

ул. Чипровци 21, к-с Данц ,

срещу училище Олимпи Панов

Русе

Кв. Чародейка,

ул. Тодор Икономов № 6 ,

ТК „Чародейка“, ет.2